Nordic Sustainability Expo 2023

Nordic Sustainability Expo skjuts fram till 2025

Mer information kommer

Nordic Sustainability Expo utgår från Agenda 2030 och är Nordens viktigaste mötesplats för kunskap, innovation, inspiration, diskussion och lösningar. Mötesplatsen samlar ett brett spektrum av företag, organisationer och innovatörer som alla delar en gemensam vision om att främja hållbar utveckling. Genom utställningar, seminarier och nätverksmöjligheter erbjuder mässan en plattform för att dela kunskap, presentera nya idéer och visa upp de senaste innovationerna inom området.

Att ställa ut på Nordic Sustainability Expo ger företag och organisationer möjligheten att visa upp sina hållbara produkter, tjänster och initiativ för en engagerad publik. Det är en unik chans att öka synligheten för sitt hållbarhetsarbete, knyta värdefulla kontakter och inspireras av andra aktörer inom branschen.

För besökare är Nordic Sustainability Expo en ovärderlig möjlighet att utforska de senaste trenderna och lösningarna inom hållbarhet, samt att delta i diskussioner och lära sig av experter på området. Genom att besöka mässan kan man få inspiration till att ta mer hållbara beslut både i sitt personliga och professionella liv, samt vara en del av den positiva förändringen mot en mer hållbar framtid.

Nordic Sustainability Expo är den självklara mötesplatsen för dig som vill:

Läs mer om de Globala målen här:

Globala målen

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad på Nordic Sustainability Expos nyheter och aktiviteter.