Bild på en glad kvinna och en man som ger varandr en high five samt Peter Munch-Madsen Senior Advisor på Nordic Innovation.

Nordic Innovation ny partner till NSE24

2023-11-27

Varmt välkommen säger vi till Nordic Innovation som går in som ny partner till Nordic Sustainability Expo 2024

Nordic Innovation är en organisation under Nordiska ministerrådet som arbetar för att göra Norden till en ledande region inom hållbar tillväxt. Detta gör de bland annat genom att utveckla och stötta entreprenörskap, innovation och konkurrenskraft i nordiska företag. 

"Nordic Innovation är ett värdefullt tillskott till vårt arbete med att skapa den viktigaste mötesplatsen inom hållbar utveckling i Norden. Samverkan, partnerskap och möten är bränslet för den omställning som krävs för en hållbar framtid", säger Monika Johannesen projektledare för NSE. 

"Nordiska ministerrådet verkar med visionen att bli den mest integrerade och hållbara regionen i världen år 2030. Som en del av ministerrådet stödjer Nordic Innovation aktivt initiativ som underbygger vår vision. Nordic Sustainability Expo är en växande plattform för att sprida och dela nyckelbudskap och insikter om hållbarhet och cirkulär ekonomi bland företag, entreprenörer, beslutsfattare och akademin, bara för att nämna några av de intressenter som kommer att samlas i Stockholm. Nordic Innovation ser fram emot att gå med i nätverk och delta i diskussioner som partner till Nordic Sustainability Expo 2024", säger Peter Munch-Madsen Senior Advisor Nordic Innovation.