Green Communication

Kom förbi och träffa profilerna Gurgin, Erik Huss och Åsa Sandberg

2023-05-02

Green Communication är en agentur med fokus på hållbara event och influencer marketing och är länken mellan trovärdiga profiler som driver hållbarhetsfrågor och företag som har en hållbarhetsambition i sin marknadsföring. Deras monter bjuder på många överraskningar. 


Bolaget startade för tre år sedan i ren frustration över att så få hade viljan att ställa om till en mer hållbar livsstil. "Influencers är en av de viktigaste kanalerna för att få människor att våga ta bättre beslut för planeten och människornas skull", förklarar Maria Ingels Carlsson, grundare av bolaget. Idag är de tre anställda och har 34 profiler i sitt team.  På Nordic Sustainability Expo deltar Green Communication som utställare med många överraskningar i sin monter. Bland annat kommer influencern och TV-profilen Gurgin aktuell med sin dokumentär: Aldrig mer Kebab, vara på plats den 9 maj kl.13.00. "Kom förbi och snacka van-life, minimalism eller kanske dumpstring", uppmanar Maria.


Erik Huss – klimatexpert och glaciärolog – kommer också vara plats. Erik svarar på frågor efter sin föreläsning i montern kl.15.00 den 10 maj. "Då kan man ställa vilken fråga som helst! Det Erik Huss inte vet om klimatfrågor är inte värt att veta", säger Maria Ingels Carlsson.


Åsa Sandberg, matsvinnsexpert och välkänd hållbarhetsprofil kommer också på besök. "Vill du snacka matsvinn och hur du och ditt företag kan minska det, så är det Åsa du ska hugga, säger Maria. 9 maj kl.10:00. 


Dessutom uppmanar Maria besökare på mötesplatsen att komma förbi och snacka om hållbara kampanjer, influencer marketing samt hållbara event. 

 

−Att få träffa hållbara människor och företag på ett enda ställe under två dagar är viktigt och otroligt inspirerande. Vi ser fram emot att träffa en massa härliga människor, att lära oss saker och bli inspirerade att jobba vidare mot att få en bättre planet, avslutar Maria Ingels Carlsson.

www.greencommunication.com