Odla Idéer

Odla idéer – från idé till action!

”Odla idéer – från idé till action med Sustainability Sprint-metoden, - en handbok i hur du får hållbara idéer att växa snabbt ”.  Så heter en bok som nyligen kommit ut på Lava förlag. Det är en praktisk handbok för dem som vill driva på en hållbar förändring på arbetsplatsen.


"Vi har skrivit en handbok för dig som vill rädda världen på arbetstid. För dig som vill ställa om och som kanske kämpar på med att försöka leva mer hållbart i din vardag, men som också vill skala upp din insats. Genom att bidra till att accelerera förändring på din arbetsplats, kan du göra ännu större skillnad".

Orden kommer från de tre författarna till boken Linda Fragner, Thomas Arctaedius och Frida Panoussis. Givetvis möter ni dem på Nordic Sustainability Expo 18-19 maj, där boken kommer finnas till försäljning till mässpris.

Med hjälp av bokens testade och konkreta steg-för-steg-metoder utlovar de att man på ett roligt och lätt sätt kan lära sig att bli en hållbarhetsintraprenör som odlar idéer och sprider dem. Boken och metoden ska kunna användas oavsett vilken roll man har i sin organisation, säger författarna. Den perfekta sommarpresenten till kollegorna, säger vi.

 

Personer på bilden från vänster: Frida Panoussis, Thomas Arctaedius, Linda Fragner 

FOTO:  Juliana Wolf Garcindo

Läs mer på : https://www.odlaideer.se/