Hummeltorp Sverige AB

Vi finns i monter C01:07

Hummeltorp Sverige AB grundades år 1973 av Bengt Otterström som då tillverkade egna jordsorter till försäljning. På 90-talet började företaget även att ta emot intippning av schaktmassor för återvinning. 1:a mars 2017 blev det ett generationsskifte inom familjen Otterström och numera drivs företaget av sönerna Christer och Johannes Otterström. Och idag bedrivs det både produktion och försäljning av de allra bästa växtjordar som finns på marknaden, flera olika krossprodukter samt återvinningsbar ballast.

Även intippningen av schaktmassor finns kvar på området dock i ökat format, mer nyanserad och med högre tanke på återvinningsfaktorn. Hummeltorp Sverige AB strävar mot att bli det främsta företaget inVom dess genre med största fokus att återvinna alla schaktmassor till 100% och därmed gynna vår natur och framtid med ett naturligt klimatsmart kretslopp.

Huvudkontor Sverige, Stockholm:
World Trade Center, Stockholm
Klarabergsviadukten 70, Plan 4, uppgång D

Huvudkontor USA, New York
One World Trade Center, New York
85th floor, Suite 8500

Verksamhet, Florida
Wellington View, West Palm Beach
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • EcoHorse by Hummeltorp
 • Hummeltorp Water Purifying System
 • Hummeltorp Sustainable Evolution
 • Hummeltorp Clean Tech
 • Hummeltorp Garden
 • Hummeltorp USA

Produkter

 • Hummeltorp Sverige - Vår anläggning

  Hummeltorp Sverige - Vår anläggning Vår verksamhet bygger på två ben. Dels tar vi mot en rad olika material som sten, asfalt, betong, stubbar, sand, jord, hästgödsel med mera. Därmed hjälper vi våra kunder att bedriva sin verksamhet på ett hållbart sätt.
  Dels utvecklar vi nya produkter ur materialet som kan återanvändas i en rad olika sammanhang. Som till exempel många olika jordprodukter, stenkross för byggnation, stenmjöl, asfaltsgranulat, väggrus, järn och stål med mer. Därmed bidrar vi till att minskar vi behovet att utvinna nya ändliga naturresurser.

  Vi både tar emot olika material och utvecklar nya produkter på ett hållbart sätt genom att minsta möjliga resursförbrukning av fossil energi. Länk till produkten »

 • Krossprodukter

  Krossprodukter Asfaltsgranulat, Asfaltskross. Bergkross, Makadam, Skärv, Stenmjöl, Väggrus och Betongkross Länk till produkten »

 • Vi har ett brett sortiement av grus-, jord- och specialprodukter som är 100% cirkulära.

  Vi har ett brett sortiement av grus-, jord- och specialprodukter som är 100% cirkulära. Vårt sortiement omfattar såväl gödslade som ogödslade jordar samt Mark AMA-klassade produkter för bygg och anläggning.
  Våra ekologiska jordprodukter är baserade på återvunnet material som t ex biokol och hygieniserad naturgödsel. Länk till produkten »

 • Jordprodukter klassade - Bygg & Anläggning

  Jordprodukter klassade - Bygg & Anläggning Biokol-kompost EKO, Mineraljord och Växtjord
  Blandade enligt recept tillhandahållet av Stockholm Stad, vilket gör att vi kan hålla den kvalité som Stockholm Stad kräver. Länk till produkten »

 • Jordprodukter - Gödslade och Ogödslade

  Jordprodukter - Gödslade och Ogödslade Gödslade Eko - Anläggningsjord, Dressjord, Odlingsjord, Rhododendrojord.

  Ogödslade - Fyllnadsjord, Gräsytejord Eko, Jordfyllning osorterad, Matjord Eko klass 2, Planteringsjord klass 1 Eko Länk till produkten »

 • Eco Mix och Road Top

  Eco Mix och Road Top Eco Mix - Bärlager & slitlager. Används för att hårdgöra markytor som exempel under vägar, cykelbanor eller poolen.
  Road Top - Lämpar sig utmärkt för grusvägar. Binder damm och packar sig till en genuin vägkropp. Produkten är 100% cirkulär Länk till produkten »

 • EcoHorse by Hummeltorp

  EcoHorse by Hummeltorp Arbetar med klimatsmarta och hållbara lösningar i ett unikt slutet kretsloppssystem där olika material återvinns på ett ekologiskt och miljösäkert sätt.

  -erbjuder en enkel lösning för ert stallarbete, en bättre miljö och naturligtvis det allra bästa för din hästs välmående i vår tjänst Hästbädd till Växtbädd.

  -utvecklar även specialmaterial för olika banor, arenor, ridhus och hagar anpassade för olika användningsområden under vårt nya varumärke Hoof Ground. Länk till produkten »

 • Eco Horse - Hoof Ground

  Eco Horse - Hoof Ground Är ett världsledande och helt unikt materialunderlag för banan, arenor, ridhus och hagar.De är utvecklade och speciellt framtagna för olika områden inom hästbranschen.
  TROTT - mtrl inom travsporten
  RIDE - mtrl inom ridsporten
  THORDGHBRED - mtrl inom galoppsporten
  PADDOCK - mtrl till hästhagar Länk till produkten »

 • Eco Horse - Miljöcontainer

  Eco Horse - Miljöcontainer Vi ställer ut vår vita snygga och stilrena specialbyggda miljöcontainer vid ert stall som ni kan fylla med hästgödsel efter överenskommelse.

  När ni fyllt den med gödsel så meddelar ni oss en vecka innan eller om vi bestämt en regelbunden tömningsfrekvens. Sedan kommer en av våra trevliga chaufförer och byter den för tömning. Länk till produkten »

Kontakt

Hummeltorp Sverige AB

Verksamhet Stockholm Söder; Hummeltorpsvägen 1 147 91  Grödinge Sverige