Smart Bins

Vi finns i monter C01:28

Smart Bins erbjuder innovativa och effektiva lösningar för återvinning. Vi gör det genom att använda framtidens teknologi på dagens utmaningar med användaren i fokus. Vår vision är att bidra till ett bättre samhälle och ge verksamheter de förutsättningar de behöver för att minska mängden osorterat avfall. Smart Bins Nordic drivs av personer med hög expertis inom avfallshantering och med en stor passion för att göra världen grönare. Fokus är inte på att vara bäst i världen utan att vara bäst för världen.
Hitta oss på kartan

Produkter

  • Helautomatiserad kompostmaskin

    Helautomatiserad kompostmaskin Slut cirkeln och sortera ditt matavfall med en automatiserad, miljövänlig och snyggt designad kompostmaskin från Smart Bins. På bara 24 timmar omvandlas arbetsplatsens matavfall till näringsjord som du kan ge till dina växter eller snyggt paketera och ge som gåvor till medarbetare, kunder och besökare. Länk till produkten »

  • Avfallskomprimator

    Avfallskomprimator En avfallskomprimator unik i sitt slag som separerar det fasta avfallet från det flytande vilket leder till minskat antal tömningar och hämtningar. En komprimator ersätter 4 till 8 standardbehållare samtidigt som den skapar en hygienisk och gästorienterad lösning. Länk till produkten »

Kontakt

Smart Bins

Engelbrektsgatan 31 114 32  Stockholm Sverige