Miljö & Utveckling

Vi finns i monter C01:31

Miljö & Utveckling är ett oberoende magasin och digital nyhetstjänst för dig som jobbar professionellt med miljö- och hållbarhetsfrågor inom svenskt näringsliv och offentlig sektor.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Miljö & Utveckling
 • Hållbart Samhällsbyggande

Produkter

 • Miljö & Utveckling

  Miljö & Utveckling Miljö & Utveckling kommer ut som tidning med sex nummer per år och ger konkreta tips och råd för att driva ditt hållbarhetsarbete, exempel på hur andra jobbar samt koll på de senaste trenderna och nyheterna.

  På sajten håller vi miljösverige uppdaterad om de senaste och hetaste i det ständiga flödet av nyheter och händelser. Veckans toppnyheter sammanfattas i ett nyhetsbrev varje tisdag. Länk till produkten »

 • Hållbart samhällsbyggande

  Hållbart samhällsbyggande Nyhetstjänsten Hållbart samhällsbyggande sammanfattar veckans viktigaste hållbarhetshändelser inom samhällsbyggnadssektorn.

  Vi bevakar hela kedjan från planering till utförande och förvaltning, samt skriver om goda exempel, forskning, innovation, politik och debatt.

  Det hållbara samhället behöver, förutom att hantera den redan existerande klimatkrisen, ställa om till fossilfrihet och samtidigt ta hänsyn till faktorer som social hållbarhet och biologisk mångfald.

  Hållbart samhällsbyggande bevakar den omställningen inom allt från stads- och samhällsplanering, energisystem, trafikfrågor och klimatanpassning till byggande och renovering.

  Hållbart samhällsbyggande görs av oberoende journalister på Miljö & Utvecklings redaktion. Länk till produkten »

 • Miljöstrategidagarna

  Miljöstrategidagarna Varje år anordnar Miljö & Utveckling konferensen Miljöstrategidagarna och delar ut Miljöstrategipriset till en verksamhet, grupp eller förening som på ett föredömligt sätt utformat en tydlig hållbarhetsstrategi och genomfört den. Länk till produkten »

Kontakt

Miljö & Utveckling

Rökerigatan 19 121 62  Johanneshov Sverige