EnergiEngagemang

Vi finns i monter A05:03

EnergiEngagemang tillhör Sveriges ledande solcellsinstallatörer av storskalig solenergi på både tak och mark.

Huvudkontoret ligger i Strängnäs med lokala kontor i Göteborg, Linköping och Staffanstorp.

Bolaget projektutvecklar, installerar och säljer nyckelfärdiga solenergianläggningar till kunder över hela Sverige och är sedan juli 2021 en del av AxSol.
Vi är specialiserade mot lantbruk, industri och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt.

Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån gårdens specifika förutsättningar.

Storskaliga solcellsparker kommer vara en viktigt beståndsdel i det framtida svenska elsystemet. Här är vi med och leder utvecklingen.
Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av tekniska lösningar och ger dig full koll på frågor kring elmarknad, lagar, regler, skattefrågor och ekonomi som är avgörande för att projektet ska bli så lönsamt som möjligt.

Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi hela tiden jobbar för att hitta de bästa produkterna som finns på marknaden och med tanke på hur teknikutvecklingen är i vår bransch har det visat sig vara ett vinnande koncept.
Som totalentreprenör hjälper vi även till med all den administration som det innebär att bli solelproducent. Här ser vi till att du får korrekt dokumentation samt hjälp med blanketter och kontakter med nätägare och myndigheter.

När väl anläggningen är i drift finns vi där för våra kunder. Många använder vårt förmånliga support- och underhållsavtal som gör att ni känna er trygga i att er solcellsanläggning hela tiden producerar på topp. Vi finns även där kring frågor om solcellsbranschens utveckling och prisutvecklingen på marknaden.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • EnergiEngagemang

Produkter

 • Solceller för BRFer

  Solceller för BRFer Att sätta upp i en solcellsanläggning på taket är en av de bättre investeringarna en förening kan göra för sina medlemmar. Avkastningen får ni direkt i form av lägre elkostnad samtidigt som ni höjer värdet på fastigheten. Dessutom bidrar hela föreningen till en bättre miljö. För varje kvadratmeter solpanel som ni sätter på taken minskar koldioxidutsläppen med 65 kg per år. Länk till produkten »

 • Solceller till Fastighetsbolag

  Solceller till Fastighetsbolag Om ert fastighetsbolag har många tak och stora ytor som inte används är det dags att ta reda på vad de kan ge. Vi kan hjälpa till att ta fram de underlag ni behöver för att se den verkliga potentialen. Länk till produkten »

 • Solceller till Lantbruk

  Solceller till Lantbruk Med våra rötter i den Sörmländska landsbygden har vi lång erfarenhet och goda kunskaper vad som gäller för att en solcellsanläggning på ett lantbruk ska bli så bra som möjligt. Få fastigheter har sådan potential för att ta tillvara solen. Stora tak med bra lutning i öppna landskap. Det kan knappast bli bättre. Länk till produkten »

 • Solceller till företag och industri

  Solceller till företag och industri Fler och fler företag får upp ögonen för solceller. Inte bara för att det är bra för miljön utan för att det är en konkret lönsam investering.

  Idag finns det många tak som är optimalt placerade för solenergi, stora ytor som ligger helt outnyttjade. Vi kan hjälpa till att ta fram de underlag ni behöver för att se den verkliga potentialen.
  Länk till produkten »

 • Storskaliga solparker

  Storskaliga solparker Som helhetsentreprenör till Sveriges största solcellspark vet vi att solcellsparker är för både företag och lantbruk ett mycket intressant investeringsobjekt. Utbyggnaden av solcellsparker kommer i likhet med övriga Europa bli ett naturligt inslag i det svenska landskapet framöver och en viktig del i det svenska elsystemet.

  Hos många lantbruk finns idag mark som inte kan brukas eller som på annat sätt inte används. Här finns möjligheter att enkelt montera en solcellsanläggning direkt på marken. Fördelarna är många, det går snabbt att genomföra installationen, vilket i sin tur ger en billigare installationskostnad jämfört med takinstallationer. På marken kan man också rikta panelerna så att de placeras optimalt utifrån solens gång. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

EnergiEngagemang

Malmbyvägen 10 645 47  Strängnäs Sverige